Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові до 5 червня карантин не послаблюватимуть

Сьогодні відбулось засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, під час якого обговорили низку питань. Враховуючи рішення обласної комісії ТЕБ і НС, обмежень не послаблюватимуть до п’ятниці, 5 червня. Тож 5 червня відбудеться наступне засідання міської комісії для прийняття відповідного рішення, зважаючи на показники захворюваності. Про це інформує прес-служба ЛМР.
Фото Олена Ляхович
Фото Олена Ляхович
1/1

«Сьогодні на засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС ми розглядали рішення обласної комісії з питань ТЕБ і НС, яка відбулася сьогодні о другій годині. І рішення міської комісії - аналогічне обласній. Тобто ми продовжуємо карантинні заходи і послаблення не буде до 5 червня. 5 червня відбудеться наступне засідання обласної комісії і міської комісії з питань ТЕБ і НС», — розповіла Галина Слічна, заступниця міського голови й керівниця оперативного штабу протидії COVID-19.

Карантин на Львівщині продовжили

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, станом на сьогоднішній ранок у Львівській області та місту Львову коронавірусну інфекцію виявлено у 1700 осіб. З них 421 осіб одужало 56 — померло. Зараз у лікарні перебувають 154 особи, з них в реанімації - 6 осіб, на апараті ШВЛ — 2 особи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ