Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові думають, як розмістити 20 тисяч вболівальників Євро-2012

Близько 20 тисяч уболівальників очікують на Львівщині під час Євро-2012. Для них у законтрактували 1 800 міць у гуртожитках. Про це сьогодні, 20 січня під час координаційної ради з питань підготовки до Євро-2012 повідомила представник офіційного оператора УЄФА з розміщення компанії TUI-travel Маріана Палій.

Представники туроператора, який працює над розміщенням під час єврочемпіонату з листопада минулого року зазначила, що ними було оглянуто гуртожитки, в 11 з них можна розмістити вболівальників. Це загалом дасть 5 тисяч місць. Робота із розміщення вболівальників триває. зокрема, проводяться зустрічі з ректорами начальних закладів, які мають свої гуртожитки

Маріанна Палій повідомила, що Львів також готовий виконати вимоги УЄФА розміщення сім`ї УЄФА команд, арбітрів тощо.

«На даний момент нам бракує, буквально, 200 п’ятизіркових номерів», – додала вона і повідомила, що 90 % львівських готелів, які прийматимуть гостей Євро-2012, уже введені в експлуатацію.

Директор Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський додав, що ситуація з готелями у Львові найкраща серед усіх приймаючих міст. «Добре, що поблизу Львова є Трускавець, в якому житимуть команди і вболівальники», – додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ