Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові громадський порядок забезпечують понад 1000 поліцейських

Звернення т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковника поліції Дмитра Загарії.

"Шановні львів’яни та гості нашого міста!

Всі ви знаєте про трагічні події, які відбулися вчора у Парижі. Всі ми співчуваємо французам, особливо родичам тих, кого вже не повернеш, та бажаємо найшвидшого одужання пораненим. На жаль, тероризм це явище, яке не має облич, національностей, та не знає кордонів. І ми з вами теж, на жаль, мали можливість у цьому пересвідчитись. Всі ми добре пам’ятаємо двох молодих правоохоронців, дільничних інспекторів міліції, котрі були поранені улітку цього року внаслідок вибухів гранат. Були й інші випадки.

З тероризмом боротися можна лише спільно. Правоохоронці роблять усе можливе, аби запобігти терористичним проявам на нашій землі, але ми потребуємо вашої допомоги і співпраці. Сьогодні і завжди.

Сьогодні у нашому місті відбудеться надзвичайно важливий для збірної України футбольний матч, на якому будуть присутні президент України Петро Порошенко та Президент Словенії Борут Пахор, а також понад 34 тисячі вболівальників.

Від імені усіх поліцейських Львівщини я звертаюсь до вас з проханням бути свідомими, толерантними, виваженими та ввічливими - такими, якими і мають бути українці у цей не легкий для нас час. Правоохоронці завжди поруч з вами.

Сьогодні охорону громадського порядку в нашому місці забезпечує понад тисяча поліцейських, і до кожного з них ви можете звернутись зі своєю проблемою, а також у випадку, якщо допомога потрібна комусь іншому.

Також до ваших послуг оперативна лінія 102. Повідомляйте про виявлені підозрілі чи небезпечні предмети, про правопорушення очевидцями, яких ви стали. Реакція правоохоронців буде миттєвою.

Лише разом, співпрацюючи, ми зможемо зробити наше місто безпечним.

Щиро ваш, Дмитро Загарія", - зазначено у повідомленні Міліції Львівщини на Фейсбук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ