Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові провели урочистий інструктаж для міліціонерів

Сьогодні на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченкові відбувся Урочистий інструктаж для працівників міліції Львівщини з нагоди Дня працівників міліції. Повідомила прес-служба міської ради.

Інструктаж провів начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія. Також усіх присутніх привітали керівники міста та області.

«Дозвольте привітати вас з Днем української міліції. Бажаю вам міцного здоров’я та успіхів у роботі. Нам доводиться нести службу у непростих умовах. Багато з вас несли службу в зоні АТО. Я бажаю вам усім, щоб ви виконали свій обов’язок перед державою і перед нашим українським народом. Надіюсь, що ми якнайшвидше зможемо відновити довіру народу України до органів внутрішніх справ. Сьогодні у Львові відбувається прощання з вояком, який загинув в зоні АТО. Тараса Бруса щойно доставили з зони АТО. Згадаймо усіх Героїв і вшануймо їх пам’ять хвилиною мовчання», – зазначив Дмитро Загарія.

Після цього усі хвилиною мовчання вшанували усіх Героїв, які загинули в зоні АТО.

«Ви заступає на службу в органи громадського порядку із цього святого місця – львівського Майдану. Бажаю витримки, мужності, терпіння. Несіть службу достойно, щоб ви виправдали довіру населення, забезпечили громадський спокій», – додав Дмитро Загарія.

Після привітання, від імені громади міста, було нагороджено подяками 8 працівників міліції: Карапат Мирон, Молотов Сергій, Іванейко Євген, Гребінка Андрій, Палій Назарій, Дубневич Андрій, Степовий Сергій, Гапонюк Христина.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ