Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові IT-спільнота об'єдналася для підтримки воїнів

У Львові IT-спільнота об'єдналася для підтримки воїнів: проєкт донорства крові "Незламність у нас в крові".

У Львові IT-спільнота продовжує підтримувати поранених військових через проєкт донорства крові "Незламність у нас в крові". Вже вдруге офіс компанії TechMagic став місцем проведення виїзного дня донора, який став центральним етапом акції. Команда TechMagic створила комфортні умови для спеціалістів, що дозволило їм здати кров та приєднатися до цієї благородної справи.

Ця благородна ініціатива підкреслює важливість донорства крові, доводячи, що це не лише громадянський обов'язок, але й комфортна можливість, доступна прямо у робочому оточенні. До проєкту приєдналися донори з декількох IT-компаній, зокрема Codegeeks.solutions, MyCubes, Leobit і Devspiration, що підтверджує широке залучення бізнесу до цієї ініціативи.

За час проведення акції "Незламність у нас в крові" було зібрано значну кількість крові, яка здатна врятувати понад 100 життів. У організації проєкту допомогли фонд "Агенти Крові" та Львівський обласний центр служби крові.

Координатор проєкту Роксолана Гук підкреслила: "Через війну зросла потреба в донорській крові. Кров необхідна, щоб рятувати військових і цивільних, що стають жертвами ракетних та артилерійських ударів. Донорство — це ще одна лінія оборони, саме тому ми запустили проєкт під гаслом «Незламність у нас крові», запросили долучитися ІТ-спільноту, щоб ділитись тим, чим можемо і чого найбільше потребують".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ