Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові ліквідують дитячий кардіосанаторій. Під радою протест

Одиночний протест під стінами Львівської облради, де саме сьогодні, 19 вересня, відбувається сесійне засідання, влаштував активіст Андрій Вихопень. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

В руках він тримає листочок із написом: "Депутати! Не голосуйте за ліквідацію дитячого кардіоревматологічного санаторію. ПР718-ПР".

Активіст пояснив, що санаторій знаходиться на вулиці Коновальця у Львові. Будинок №118 є дуже привабливим з комерційної точки зору.

"Санаторій поруч із власністю Дубневичів", - сказав активіст.

Він додав: "Думаю, що таку ж думку, проти ліквідації, мають і батьки дітей, що там лікуються. Ліквідувати можна завжди. Замість того, щоб ліквідовувати, краще розвинули".

Зазначимо, що проект рішення №718 внесений до рядку денного сесії Львівської обласної ради. Його повна назва звучить так: «Про реорганізацію комунального закладу Львівської обласної ради «Комунальний дитячий кардіоревматологічний санаторій» шляхом приєднання його до КЗ ЛОР «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит».

Відтак, депутати Львівської облради мають намір ліквідувати кардіоревматологічний санаторій як самостійну структуру, приєднавши його до Львівської лікарні «Охмадит», зробивши останню правонаступником всього майна, прав та обов’язків ліквідованого закладу.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ