Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові можливо створити конкуретно спроможну систему на енергоринку, - Кузьмак

У Львові можливо створити конкуретно спроможну систему на енергоринку. Про це під час прес-конференції заявив голова ГО "Форум Львів і майбутнє" Ігор Кузьмак.

Сьогодні в прес-центрі Гал-інфо було анонсовано конференцію "Перспективи Львова - від намірів до реальних дій", яка відбудеться цієї суботи у Національному Університеті "Львівська Політехніка"

Ігор Кузьмак -  архітектор, голова го
Ігор Кузьмак - архітектор, голова го "Форум Львів і майбутнє".
Анна Дацко - громадська діячка, керівник координаційних груп го
Анна Дацко - громадська діячка, керівник координаційних груп го " Форум Львів і майбутнє ".
Олег Паска - заступник голови го
Олег Паска - заступник голови го " Форум Львів і майбутнє ".
1/3

У ході презентації було обговорено напрацювання перспективного  плану розвитку Львова , інноваційну адаптацію генерального плану, збереження автентичної культурної та історичної спадщини ,  реформування енергетичного потенціалу, громадський транспорт та інтегровані вулиці, а також дотримання екологічних вимог для повноцінного проживання мешканців міста.

Ігор Кузьмак зазначив на дотриманні задекларованих організацією принципів максимального використання наукового потенціалу міста, місцевого інтелектуального ресурсу та залучення інноваційних технологій. Також він наголосив на важливості діяльності робочих груп з напрацювання пропозицій та програм збалансованої перспективи розвитку міста Львова, а також повідомив про бажання організації співпрацювати з вищими навчальними та науковими закладами, громадськими організаціями та професійними колами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ