Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові миють вулиці, але не всі

Щоденне миття вулиць у Львові триває. про це сьогодні, 4 серпня, повідомив Адміністратор 1580_Львів на фб-сторінці Гаряча лінія міста Львова.

Вулиці миють згідно з щотижневим графіком, який складається в районних адміністраціях. Тому, якщо ви хочете отримати інформацію стосовно миття своєї вулиці, ви можете зателефонувати туди.

Звісно, що миють не всі вулиці - у Львові їх понад 1300, у тому числі 30 площ. Для забезпечення миття в таких об'ємах необхідний відповідний бюджет. Місто в такому випадку як покупець в магазині, хочеться багато чого, але гаманець нагадує про реальні можливості.

Все ж щодня в кожному районі міста миється, частково або повністю, від 2 до 10 вулиць. Цього року попри складнощі з надходженням в міський бюджет через карантин, вулиці миють більше, ніж в минулі роки, через ті ж карантинні заходи й взагалі, щоб було чистіше і легше дихалось.

???? На фото: миття вул.Полуботка Сихівський район, площі Яворського і проспекту Свободи Галицький район, вул.Медової Печери Личаківський район вул.Стрийська Франківський район.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ