Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові нагородили майданівців і тих, хто їм допомагав

Сьогодні, 3 травня, під час урочистих зборів з нагоди Дня міста Львова у Львівській міській раді нагородили тих, хто допомагав у час Майдану. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Дипломами міського голови нагородили  13 громадських організацій, готелів та підприємств, які долучились до революційних подій Майдану, колективи ГО «Швидка медична допомога Майдану», Громадської ініціативи «Велопатруль», громадської ініціативи «АвтоМайдан Львів», громадської ініціативи «Varta 1», ГО «Дорожній контроль» та ГО «Спадщина».

За сумлінну працю та підтримку тих, хто захищав правду  дипломами нагородили колективи компанії «Elecor», готелю «Катерина», готелю «Валентина», пансіонату «Перлина Львова», готелю «Євроготель».

Ювілейними монетами ім. Короля Данила Галицького нагородили координаторів «Євромайдан Львів» – Василя Молдована, Романа Брезіцького, Андрія Породка, а також громадському діячу Софію Федину.

За згуртованість та сумлінну працю у дні боротьби за волю і єдність України, участь у будівництві справедливої держави та з нагоди Дня міста Львова диплом міського голови отримав колектив Комітету підприємців Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ