Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові не потрібно створювати спеціальних класів при середніх школах для дітей-іноземців, бо їх всього шестеро, - Галина Шеремета

У Львові не потрібно створювати спеціальних класів при середніх школах для дітей-іноземців, бо станом на 1 січня 2006 року у м. Львові є всього 6 дітей-іноземців, — про це «Гал-info» повідомила головний спеціаліст управління освіти Львівської міської ради Галина Шеремета. За її словами, діти-іноземці нічим не відрізняються від дітей-українців і навчаються у звичайних львівських середніх школах.
Радник міського голови Львова Тарас Бурган під час координаційного засідання Західноукраїнської філії Європейської Бізнес Асоціації з ЛМР щодо виконання Меморандуму з питань залучення іноземних інвестицій в економіку м. Львова, що було підписано 13 липня 2006 року між Західноукраїнською філією Асоціації та ЛМР, повідомив про плани Львівської міської ради покращити соціальне життя іноземців, що проживають у місті, в тому числі і про створення спеціальних класів при львівських середніх школах для дітей-іноземців, що проживають у Львові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ