Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові оберуть компанію, яка проведе безкоштовний Wi-Fi у центрі міста

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівської міської ради, у Львові проведуть конкурс із визначення компанії для встановлення безкоштовних точок доступу до інтернету в центральній частині. Відповідне рішення сьогодні, 26 лютого, прийняли на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради.

«У сфері інформатизації ми працюємо в трьох блоках, – відзначає керівник міського управління ІТ Тимофій Александронець. – Перший – електронні сервіси, другий – розумні сервіси, третій – проникнення інтернету. Це рішення дозволить підсилити наш третій блок і зробити інтернет більш доступним для мешканців Львова».

Конкурс проводитиме департамент розвитку Львівської міськради. Він же й затверджуватиме результати, які опісля погоджуватиме виконавчий комітет.

Відповідно до Положення про умови проведення, уповноважений орган має створити конкурсну комісію, яка розроблятиме та затверджуватиме документацію, критерії оцінки конкурсних пропозицій, оголошення про проведення та результати конкурсу, а також розглядатиме матеріали і надані учасниками пропозиції, аналізуватиме їх та перевірятиме на відповідність умовам тощо. Водночас, комісія має право залучати до роботи експертів, аудиторські, консультаційні та інші спеціалізовані організації, запрошувати на засідання та заслуховувати представників суб'єктів господарювання, які беруть участь у конкурсі, отримувати від учасників роз'яснення щодо наданих ними конкурсних пропозицій.

Також, згідно з Положенням, уповноважений орган повинен опублікувати оголошення на веб-порталі Львівської міської ради не пізніш ніж за 15 днів до закінчення терміну подання пропозицій. Після оголошення конкурсу будь-який учасник, який виявив бажання взяти у ньому участь, має право отримати конкурсну документацію у відповідь на запит. Учасник може оформити та подати лише 1 конкурсну пропозицію. Відзначимо, що вітчизняні та іноземні учасники можуть брати участь на рівних умовах.

Розкриття конкурсних пропозицій здійснюватимуть у день закінчення терміну їх подання у час та місці, які будуть зазначені в оголошенні про проведення конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ