Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові обговорять проблеми туристичної галузі в контексті Євро-2012

14 квітня 2010 р. у Львівському інституті економіки та туризму відбудеться науково-практична конференція „Туризм і рекреація: стратегія розвитку напередодні ЄВРО-2012”, – повідомила керівник наукового відділу Львівського інституту економіки та туризму Світлана Муравська.

 

Викладачі навчальних закладів та практичні організатори туристичного бізнесу Західного регіону зосередять свою увагу на актуальних проблемах індустрії в контексті підготовки країни до чемпіонату Європи з футболу. До участі в конференції направили своїх делегатів Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, Київський національний торговельно-економічний університет, Львівський національний університет ім. І.Франка, Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, , Тернопільський національний педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка, інші твердині української освіти та, зрозуміло, господарі заходу.

 

Доповіді на пленарному та секційному засіданнях розглядатимуть проблеми підготовки фахівців у галузі туризму, шляхи використання рекреаційно-туристичного потенціалу регіонів України та пріоритетні напрямки розвитку туризму в Україні під лейтмотивом Євро-2012.

 

Науковці скажуть своє слово. Залишається тільки сподіватися, що голос Науки буде почутий владою і знайде практичне застосування у загальнодержавній стратегії організації футбольного свята.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ