Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Здоров'я

У Львові обговорили нові рішення щодо боротьби з поширенням COVID-19

Сьогодні, 22 березня, відбулося чергове засідання міського штабу з протидії коронавірусу, на якому обговорили ряд запропонованих нових рішень для голосування на міській комісії з питань ТЕБ і НС. Про це повідомили 22 березня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ЛМР

"Щойно ми завершили засідання міського штабу з протидії коронавірусу, на якому проговорили декілька ключових рішень, зважаючи на складну ситуацію із захворюваністю. Відтак, на засідання комісії з питань ТЕБ і НС буде пропонуватись можливість продовження карантину, закупівлі кисневих концентраторів, залучення медичних працівників на ковідні відділення та напрацювання моделі їх фінансового стимулювання. Також передбачається низка рішень щодо продовження розгортання нових ліжкомісць і технічних питань, що цьому передують. Окрім того, буде виноситись рішення про програму підтримки малого і середнього бізнесу, адже розуміємо, що в теперішніх умовах потрібно знаходити інструменти, як допомагати платникам податків, які генерують робочі місця", — розповів Андрій Москаленко, перший заступник міського голови.

У Львові до роботи в боротьбі з пандемією зголосилось близько 340 медиків

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, за минулу добу лабораторні центри провели 1490 ПЛР-тестів. Відтак, 937 — позитивні, серед них львів`ян — 623.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ