Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Волинь

У Львові облаштують алею в пам'ять про Василя Сліпака

Цьогоріч минає 5 років з дня смерті українського оперного співака, волонтера, учасника Революції Гідності та бойових дій на Сході України Василя Сліпака, відтак у Львові планують облаштувати алею в пам'ять про відомого уродженця міста. Про це повідомили 7 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

"Цьогоріч виповнюється 5 років з дня смерті Василя Сліпака. Нам потрібно подумати, яким чином краще вшанувати його пам'ять. Він навчався в школі № 46 і щодня ходив алеєю біля Аквапарку до трамвайної зупинки, звідки їздив на навчання до хорової школи «Дударик». Є ідея якось в оригінальний спосіб, красиво облаштувати цю алею. Можна на цю тему провести конкурс серед архітекторів і митців», – наголосив під час загальноміської апаратної наради мер Львова Андрій Садовий.

Відтак міський голова Львова долучив заступнику з містобудування Любомиру Зубачу разом начальницею управління екології та природніх ресурсів Олександрою Сладковою, головний архітектором міста Антоном Коломєйцевим та керівницею департаменту розвитку Наталією Бундою розробити концепцію цього простору.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, минулого року, до 4 річниці загибелі співака на війні, у центрі Львова відкрили мурал із його зображенням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ