Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові одночасно з усім світом покажуть відреставрований фільм-концерт Прінса

22 листопада у всьому світі презентують стрічку “Знамення часів” (“Sign o 'the Times”), присвячену королю ритм-енд-блюзу Прінсу. Після смерті артиста видовищне шоу повернеться на екрани у відреставрованій версії. Єдиний показ цього фільму знову об’єднає прихильників виконавця з різних країн. У Львові показ выдбудеться у “Планеті кіно”.

Концертний фільм “Знамення часів” («Sign o 'the Times») містить записи живих виступів з Роттердаму та Міннесоти, які перериваються короткими вставками про життя та творчість Прінса. Вперше він був представлений широкому загалу у 1987 році. Журнал Rolling Stone поставив цей концерт на першу сходинку у своєму рейтингу, а видання Variety визнало неймовірну гармонію між музикою і зображенням.

«Прінс 87-го року — це блискучий концертний артист. Він пристрасно танцює із гітарою і не просто заграє із публікою, а влаштовує цілу любовну виставу. Прінс 87-го року — це провокативний артист. У тій же пісні «Sign o’ the Times» він одним із перших гучно заговорив про проблему СНІДу. Принс 87-го року — це артист, що випередив свій час і вражає досі», — говорить музичний критик Сергій Кейн.

Шоу, зроблене ще в 1987 році, і сьогодні вражає яскравими та якісними виступами. #KyivMusicFilm запрошує львів’ян поринути у всесвіт легендарного артиста, чиї пісні неодноразово займали перші позиції відомих чартів, а його творчість охоплює такі напрямки як ритм-енд-блюз, рок, фанк, джаз та багато інших.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ