Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові оновили освітлення території лікарні швидкої медичної допомоги

На території міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги продовжують оновлювати освітлення. Так, за словами заступниці міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, з бюджету на освітлення території лікарні передбачено 500 тис. грн, повідомляють у пресслужбі ЛМР.

«На території лікарні швидкої медичної допомоги з березня до серпня цього року було встановлено 17 опор, 39 світильників з натрієвими лампами. Окрім того, біля сходового маршу, який нещодавно був зроблений і веде до головного входу лікарні, в серпні було встановлено 12 нових оцинкованих опор і 12 світлодіодних світильників. Йдеться про нові світильники, які дають можливість, перш за все, якісно освітлювати територію, а також економити кошти. Відповідно, і на бюджет буде менше навантаження. Хочу додати, що всі кабелі ми ховаємо у землю, аби вони не йшли повітряним шляхом.

До кінця року ми ще плануємо встановити 10 оцинкованих опор і 10 світлодіодних ламп. Ми плануємо зробити це до 10 жовтня. З бюджету на освітлення території лікарні швидкої медичної допомоги передбачено 500 тис. грн. Ми будемо і надалі цю роботу проводити, аби територія закладу була освітлена якісно, і людям, які перебувають біля лікарні та ходять у неї, було комфортно. Раніше там було дуже мало освітлення. Зараз же територія освітлена набагато краще, і ми зробимо її ще кращою", — зазначила Ірина Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ