Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові організовують подію для зацікавлених у темі міської мобільності

У понеділок, 15 квітня, з 18:30 до 20:00 год у закладі CoMMuna (вул. Галицька, 1В), у межах навчального курсу City Makers' Course Lviv у сфері міського розвитку, команда проекту "Інтегрований розвиток міст в Україні" спільно з Інститутом міста організовує публічну подію для всіх, хто цікавиться новими підходами у побудові дієвої міської мобільності.

Експертом зустрічі буде Руперт Віммер, начальник управління транспорту та міського простору адміністрації Цюриха, який розповість про особливості побудови сталої міської мобільності у своєму місті, зможе порівняти можливості та виклики мобільності зі Львовом. Разом з учасниками відбудеться обговорення головних кроків у створенні комфортних умов для пересування у містах.

Як у Цюриху борються з транспортом з передмістя? Як грамотно розташувати пішохідну інфраструктуру? Про це і зокрема про цюрихську стратегію у сфері мобільності дізнаються учасники зустрічі.

Лекція буде цікава представникам органів місцевого самоврядування, студентам профільних спеціалізацій та громадським активістам, які цікавляться міським розвитком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ