Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові організували семінар щодо розвитку біоекономіки області

Сьогодні, 21 червня, у Національному лісотехнічному університеті України відбувся перший семінар ʺСтратегія розвитку біоекономіки Львівської області. Про це проінформували у прес-службі ЛОДА.

Метою такої ініціативи є розробка регіональної стратегії розвитку біоекономіки із залученням зацікавлених представників влади, бізнесу та науки.

Привітав учасників семінару заступник голови Львівської ОДА Роман Филипів.

ʺУ моєму розумінні, для того, аби жити так, як живуть у європейських країнах, потрібно вміти і знати, як переробляти усе. Замкнений цикл виробництва – це не лише виготовлення - від сировини до готової продукції, але й переробка відходів.  Нам сьогодні потрібно бути модераторами, провайдерами ідеї біоекономіки. У першу чергу, цю ідею потрібно пропонувати суспільству, і на за садах біоекономіки, модернізувати нашу економікуʺ, - наголосив Роман Филипів.

За словами організаторів, семінар має на меті сформулювати загальне бачення майбутнього розвитку біоекономіки Львівської області, як найбільш перспективного напряму національного прогресу в реаліях XXI століття.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ