Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові перевізники відмовились від вечірнього страйку

Сьогодні, 18 лютого, після 20.30 маршрутні таксі попри попередній шантаж перевізників курсуватимуть. Такої домовленості вдалося досягнути під час спільної наради міської влади та перевізників.

Як зазначив під час прес-конференції секретар ради Василь Павлюк, у Львові є суттєві проблеми із перевезенням пасажирів, адже транспортні засоби не завжди є чисті, а водії - ввічливі.

Як повідомив Павлюк, на нараді було вирішено створити робочу групу з представників перевізників, депутатського корпусу та управління транспорту.

«Всі рішення ми будемо представляти громаді. Якщо громада не погодиться, то нічого не буде», - заявив Василь Павлюк.

Голова ЛОО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників Іван Велійка зазначив, що є ряд проблем, які має вирішити робоча група. Перше – це те, що тарифи повинні мати економічне підгрунття. Друге – це пільгові перевезення, за які начебто не повертають кошти перевізникам.

Як зазначив Василь Павлюк, до п’ятниці, 22 лютого, робоча група повинна представити перші результати, а до того часу транспорт у місті працюватиме у звичному режимі.

Натомість Іван Велійка зазначив, що рішення про те, чи буде сьогодні о 20.30 припинено рух транспорту прийматимуть члени координаційної ради. Нараз після наради начебто вдалося домовитись про те, щоб скасувати акцію та працювати у звичному режимі.

Нагадаємо, що перевізники вимагають підняти ціну за проїзд у міському транспорті: пригрозили, що сьогодні транспорт у Львові курсуватиме тільки до 20.30 год.

Нагадаємо, що міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що більшість перевізників адекватні і розуміють львів’ян, а таку ситуацію створює тільки один перевізник якого міський голова називати відмовився.

Чит. також: «Садовий назвав умови, за яких погодиться підняти вартість проїзду у львівських маршрутках»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ