Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові під час святкування 750-річчя не зафіксовано смертей через тисняву та велику кількість людей — Володимир Зуб

Начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб спростував інформацію одного з інформаційних агентств про те, що у Львові під час святкування 750-річчя загинуло двоє осіб.
«Під час святкування 750-річчя Львова у місцях масових заходів не було зафіксовано випадків смертей внаслідок тисняви та величезної кількості людей», — заявив сьогодні, 2 жовтня 2006 року, під час брифінгу Володимир Зуб.
«Був зафіксований випадок під час концерту Ґорана Бреґовіча, коли пацієнт пенсійного віку, який мав проблеми із серцево-судинною системою, знепритомнів і був госпіталізований в одну із лікарень Львова з підозрою на інфаркт. Станом на сьогоднішній ранок стан пацієнта стабілізувався. Це єдиний важкий випадок, який стався під час святкування 750-річчя Львова», — зазначив Володимир Зуб.
Нагадаємо, сьогодні одне з інформаційних агентств, посилаючись на достовірні джерела, поширило інформацію про те, що двоє дітей загинуло від удушення у тисняві під час світлового шоу Герта Гофа та Руслани.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ