Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові працювало 27 одиниць снігоприбиральної техніки, - ЛМР

Станом на 07.00 ранку в місті працювало 27 одиниця снігоприбиральної техніки. Використано для посипання вулиць і хідників 27 м куб піскосуміші. Також працювало 2560 робітників санітарної очистки, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, станом на 07.00 ранку до механізованого прибирання було залучено: 8 піскорозкидувачів, 5 навантажувачів та 10 тракторів, 3 одиниці іншої техніки. Також на чергуванні було 49 одиниць снігоприбиральної техніки: 6 підмітальних машин, 26 піскорозкидувачів, 1 навантажувач, 15 тракторів.

Стежити за роботою снігоприбиральної техніки он-лайн можна тут: http://lviv.art-security.com/report/graph

Нагадаємо, загальна кількість техніки, яка буде задіяна для прибирання міста в зимовий період, - це 141 одиниця. З них 120 одиниць – це техніка ШРП районів, 21 одиниця – це техніка, яка є в Сихівському районі. Її обслуговує приватна компанія, яка виграла тендер.

Також цього року закуплено нову техніку: 5 піскорозкидувачів МАЗів і 2 тракторці. На це було виділено 10 млн. грн. На нову техніку встановили GPS-трекери.

Закуплено 15 тис. м3 піскосуміші. Частина її є на базі в ШРП, решта буде довозитися. Окремо ще закуплено сіль, щоб була змога зробити більш концентровану піскосуміш.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ