Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові працюють над спортивною програмою реабілітації військових

З наступного року учасники бойових дій та сім’ї загиблих героїв зможуть безкоштовно відвідувати фітнес-клуби. Про це розповіли в пресслужбі ЛМР.
Ілюстративне фото. Джерело – Invictus Games: Team Ukraine

Управління спорту Львова у новому році планує запустити програму підтримки військовослужбовців-учасників бойових дій та членів сімей загиблих захисників і захисниць України шляхом надання їм фінансової підтримки на оплату послуг фітнес-клубів.

Основною метою програми є оздоровлення, якісне покращення фізичного стану, підвищення працездатності та забезпечення фізичної готовності військовослужбовців до професійної діяльності шляхом залучення до занять фізичною культурою та спортом.

Зараз управління спорту спільно з фітнес-клубами, які діють на території Львівської громади, напрацьовують механізм роботи програми. Вона передбачатиме відшкодування визначеним категоріям витрат на оплату тренажерного залу та/або його аналога у розмірі 100 % від загальної вартості.

«У нас є крута ініціатива, де місто та соціально відповідальний бізнес рухаються в одному напрямку. Завдяки цій ініціативі вдасться покращати соціальну адаптацію та створити умови для відновлення фізичної сили і психологічного здоров’я осіб з інвалідністю, поранених та травмованих військовослужбовців, займатися їхньою соціалізацію через заняття фізичною культурою та спортом. Напрацьовуємо концепт і на найближчій сесії будемо презентувати ухвалу депутатам», – каже начальник управління спорту Антон Нікулін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ