Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові продовжують блокувати силовиків

Жителі Львова, серед яких є родичі "беркутівців" та солдат, продовжують блокувати бази спецпідрозділу та Внутрішніх військ. Станом на 8.00 біля баз перебуває близько 200 осіб, які заспокоїлись після того, як керівники обласної міліції запевнили їх, що виїзд спецпризначенців до Києва не планується.

Також з території баз не робляться спроби прориву чи виїзду спецпризначенців. Ситуація тут спокійна, люди гріються біля бочок з багаттям, їм привозять їжу та напої, теплі речі.

Як повідомили активісти львівського Євромайдану, у п’ятницю до Києва зі Львова автобусами та мікроавтобусами виїхало близько 600 осіб, також в ніч з 23 на 24 січня з районів області власним транспортом та залізницею до столиці поїхало близько 300 активістів.

На львівському Євромайдані станом на 9 ранку перебуває близько 20 осіб, вони розчищають сніг біля наметів. У штабному наметі сортують теплі речі, які сюди постійно приносять львів‘яни, щоб відправити їх до Києва з черговою партією активістів.

Разом із тим, як повідомляє "Євромайдан SOS" у Facebook, вночі на Львівщині у Яворівському районі люди перекривали дорогу "Львів-Краковець", палили шини і не пропускали фури.

Як повідомляють анонімні джерела, дорогу, імовірно, перекривали для того, щоб не випустити військових з міста Новояворівськ.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ