Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проїзд у маршрутках поки що не подорожчає

У Львівській міській раді не обговорюватимуть питання підняття тарифу на перевезення у громадському транспорті, поки не буде повного і точного обліку пасажиропотоку. Про це сьогодні журналістам повідомив начальник міського управління транспорту і зв’язку Микола Жук.

«Нам перевізники уже тривалий час подають свої розрахунки разом із кількістю пасажиропотоку, яку дуже часто занижують. Наприклад, у нас є дані від перевізників за січень. Не може такого бути, щоб великий автобус за цілий день перевозив тільки 300-400осіб. Тому поки не будемо мати обліку пасажиропотоку, про підвищення тарифу мова не йтиме», - заявив Микола Жук.

Він додав, що точно знати кількість пасажирів, яка користується громадським транспортом, можливо тільки при запровадженні єдиного електронного квитка.

Разом з тим перевізники називають невідповідність між тарифом та ціною на паливо основною причиною надання поганих послуг з перевезення.

На що Микола Жук відповів: «Якщо будуть обґрунтовані витрати і точні дані про пасажиропотік, і ми бачитимемо, що підприємство справді є збитковим, то, звісно, нам уже діватися буде нікуди і тариф буде піднятий».

pohlyad.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ