Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проведуть форум національно-культурних товариств

У неділю, 23 жовтня, у Львові відбудеться форум національно-культурних товариств Львівщини "25 років разом у незалежній Україні". Про це повідомили в департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації.

"Цей захід дасть змогу його відвідувачам відкрити для себе різноманітні культурні традиції національностей, що проживають у нашій державі та формують українську громадянську націю", - зазначила директор департаменту Христина Береговська.

За її словами, програмою форуму передбачено проведення тематичного круглого столу за участі керівництва Львівської облдержадміністрації, Львівської обласної ради, представників дипломатичних представництв, що діють у Львові, національно-культурних товариств Львівщини та експертів з питань етно-національної політики. Триватиме засідання круглого столу з 11:00 год до 13:00 год у малій сесійній залі Львівської обласної ради (вул. Винниченка, 18).

Опісля, з 13:00-14:00 год, відбуватиметься піша хода з 150-тиметровим прапором України до пам’ятника Тарасові Шевченку на пр. Свободи, де у 14:00 год розпочнеться концертна програма за участі самодіяльних художньо-мистецьких колективів національно-культурних товариств Львівщини. Також на гостей свята чекатиме наметове містечко за участю представників товариств, що братимуть участь у форумі.

Варто зазначити, що головним організатором заходу виступає департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ