Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Спорт

У Львові проведуть масовий забіг «Затамуй подих»

Сьогодні, 13 травня, о 12.00 БФ «Сестри Даліли» та відділ соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, за підтримки благодійників, проведуть масовий забіг «Затамуй подих заради Легеневої Гіпертензії», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

О 10:00 розпочнеться реєстрація учасників, об 11:00 відбудеться прес-конференція, і вже опісля – о 12:00 год розпочнеться забіг. Захід відбудеться в парку «Горіховий гай» в рамках VI соціального фестивалю «Лютин».

«Вже понад рік мешканці Львова долучаються до акції «Корок життя». Заходи у «Горіховому гаю» стануть продовженням загальноміської акції та мають на меті поширити інформацію про хворобу легеневої гіпертензії і проблеми, з якими стикаються хворі. Прагнемо віднайти людей небайдужих до людського горя та підтримати тих, які страждають від смертельної недуги», – розповідає Оксана Куліш, керівник БФ «Сестри Даліли», співорганізатор заходу.

Для учасників забігу та гостей заходу, окрім спортивного дійства, приємним сюрпризом стане фотосесія, малюнок на асфальті та дозвілля з аніматорами.

«Попри популяризацію, активність львів’ян, відкриття нових ресурсів, зокрема гарячої лінії з питань легеневої гіпертензії, соціальні проекти, що спрямовані на охорону здоров’я та покращення життя громадян, завжди потребують ресурсу та підтримки. Проте, слід пам’ятати, що найголовнішим є не кількісні показники заходів, або ж залучених учасників, а особиста жертовність кожного та вплив на свідомість суспільства в цілому. Легенева гіпертензія - це не проблема окремого хворого, а питання відкритості серця кожного громадянина до поваги гідності людини», – зазначила Оксана Рубай, в.о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ