Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові приспустили штандарт міста в пам’ять про українців, яких вчора вбила росія

Сьогодні на будівлі Ратуші та на флагштоку перед Львівською міською радою приспустили штандарт міста як вияв скорботи за всіма українцями, яких 8 липня убила росія.
Фото: ЛМР

«Вчора крім ненависті мав відчуття великого захоплення киянами. Ви неймовірні. Плечем до плеча показуєте всьому світу, як виглядає єдність. Ми поруч. На постійному зв'язку з міністром Ляшком та мером Кличком. Наші лікарні готові в будь-який момент допомогти чим треба.

Росіяни завдали ракетного удару по дитячій лікарні ОХМАТДИТ в Києві

Сьогодні у Львові над Ратушею приспущено прапор в пам'ять про українців з Києва, Дніпра, Кривого Рогу, усіх, кого вбила росія», - повідомив у соцмережах міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, вчора росіяни завдали масованого ракетного удару по Україні, під який потрапили Київ, Дніпро та Кривий Ріг. Внаслідок удару загинуло 37 людей, ще 170 – зазнали поранень. Серед загиблих – 30-літня львів'янка Світлана Лук’яньчик, яка працювала в Охматдиті.

В Охматдиті серед загиблих — 30-річна львів'янка Світлана Лук'янчук

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 8 липня російські військові атакували ракетами Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Також росіяни завдали удару по Покровську.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ