Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові приймають заявки на торгівлю баштанними

Львівська міська рада продовжує збирати заявки для участі в конкурсі з визначення орендаря конструктивних елементів благоустрою для сезонної торгівлі баштанними. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Для цього суб’єктам підприємницької діяльності необхідно подати заяву у Центр надання адміністративних послуг Львівської міської ради до 25.06.16р.

До заяви в закритому конверті потрібно додати:

1. Копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців в Україні.

2. Власну пропозицію оплати за оренду конструктивних елементів благоустрою, яка повинна бути вищою не менш ніж на 50% від місячної вартості, яка розраховується: оплата = початкова вартість (стартова ціна – 200 грн. за 1 кв.м) × площа конструктивних елементів благоустрою місця реалізації баштанних культур, затверджених додатком 1 цього рішення.

Нагадаємо, 13 червня виконавчий комітет прийняв рішення № 433 «Про організацію сезонної торгівлі баштанними культурами на території міста Львова на 2016 р». Ним затверджено місця торгівлі та порядок проведення конкурсу на визначення орендаря конструктивних елементів. З цим рішення можна ознайомитися на сайті міської ради.

Для отримання додаткової інформації потрібно звертатися у відділ торгівлі та тендерних закупівель  за тел. 297-58-65 та 297-58-76.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ