Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочала роботу Друга міжнародна регіональна сесія Європейського Молодіжного Парламенту

Сьогодні, 24 лютого 2006 року, у Львові розпочала роботу Друга міжнародна регіональна сесія Європейського Молодіжного Парламенту — Україна і Європейського Молодіжного Парламенту — Білорусь за участі координатора програми розвитку демократії в Білорусі доктора Алана Фловерса. Координатором цієї сесії у Львові є заступник голови Львівського регіонального представництва Європейського Молодіжного Парламенту — Україна — Софія Федина. Сесія проводиться за ініціативи білоруської сторони, з огляду на те, що в Білорусі Європейський Молодіжний Парламент є офіційно забороненим, і в них немає можливості проводити сесії у своїй країні.
Основною темою сесії є — «Європейський Союз і Єдиний Економічний Простір: за і проти».
Програма  Другої міжнародної регіональної сесії передбачає роботу по комітетах, зокрема, правовому, економічному, комітету з питань ЗМІ та культури, соціальному, інформаційному та комітету з питань освіти.
Сесії Європейськогог Молодіжного Парламенту — це один з основних видів діяльності організації по всій Європі. Його метою є — створити форум молоді, на якому буде можливість обмінятися інформацією і досвідом, організації та підготовки сесії, прийняття рішень та резолюцій.
«Ви — майбутнє європейського цивілізованого суспільства, — звернулася до учасників сесії мати загиблого журналіста Георгія Гонгадзе, Леся Гонгадзе. — Проте сьогодні для європейської молоді потрібен керівник, який зміг би вивести з пітьми глобалізації».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ