Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочав роботу традиційний Міжнародний екологічний форум «ECO Solutions - new technologies»

Упродовж трьох днів, від 24 до 26 лютого, у Виставковому центрі «Lemberg» відбуватиметься вже традиційний Міжнародний екологічний форум «ECO Solutions - new technologies». У межах заходу заплановано проведення спеціалізованої виставки «Енергозбереження. Альтернативна та відновлювальна енергетика. Комунальне господарство. Поводження з відходами». Офіційне відкриття форуму відбудеться сьогодні, 24 лютого, о 12.00. Форум проходить за підтримки Львівської міської ради. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Метою форуму є пошук сучасних засобів оптимального використання енергоресурсів та гармонійного поєднання людської життєдіяльності з органічною потребою збереження довкілля. З цієї точки зору, проведення «ECO Solutions» саме у Львові має цілком логічне підґрунтя: давнє місто розташоване у країні, котра ще не перейняла усі світові ноу-хау з енергозбереження, переробки відходів, очистки стічних вод, а комунальна сфера й інфраструктура Львова досі перебуває поза контекстом новітніх європейських технологій.

Під час форуму десятки українських, закордонних компаній та організацій (серед яких Асоціація «Паливно-енергетичний комплекс Львівщини», Шведська торгова рада, Український економічний Центр у Варшаві) матимуть нагоду подати свої відповіді на окреслені проблеми, презентувати власні розробки, проекти, познайомитись з технологіями потенційних партнерів та конкурентів. Організовані ВЦ «LEMBERG» конференції, семінари, презентації, круглі столи та експозиція впродовж 3 днів дозволять провести переговори на персональному стенді, знайти нових партнерів, клієнтів та започаткувати співпрацю.

Учасники заходу зможуть продемонструвати свій професійний потенціал та залучити інвестиції, знайти фінансування для своїх проектів у колі фахівців та зацікавлених управлінь, програм, фондів.

До участі у форумі запрошені представники Міністерств охорони навколишнього природного середовища, житлово-комунального господарства, економіки, регіонального розвитку та будівництва, обласних державних адміністрацій, міських рад, міжнародних організацій (ЄБРР, USAID, ПРООН, UKEEP, NEFCO), торгових відділів посольств, міжнародні та українські компанії (власники готелів, приватних котеджів, баз відпочинку, промислові підприємства, комунальні господарства та інші), науковці, громадські організації. Відвідувачам форуму буде продемонстровано сучасні технології та досвід Польщі, Росії, Німеччини, Австрії, Швеції, Нідерландів, Литви, Латвії, Китаю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ