Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові розповідали жінкам про ризики раку молочної залози

25-26 жовтня 2018 року у м. Львові відбувається науково-практична конференція «Сучасні методи попередження та профілактики, лікування, забезпечення соціально-психологічної та медичної реабілітації жінок, хворих на рак молочної залози в післяопераційний та реабілітаційний періоди». Про це повідомили у Департаменті соціального захисту населення Львівської ОДА.

Ініціатори та організатори конференції Всеукраїнська громадська організація «Національна Асамблея осіб з інвалідністю України» та громадська організація «Львівський центр соціального захисту та реабілітації осіб з інвалідністю «Созарін». 

Мета заходу – звернути увагу жінок на серйозність ризиків захворювання раком молочної залози, поінформувати про вирішальні чинники у запобіганні раку грудей, про профілактику і лікування цього захворювання.

У конференції приймають участь представники департаменту соціального захисту населення, відділів соціального захисту м. Львова, департаменту охорони здоров’я, Львівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, фахівці реабілітологи, представники громадських організацій. 
Програмою заходу передбачено обговорення сучасного стану та перспектив розвитку системи комплексного лікування та реабілітації, правового забезпечення та соціального захисту жінок з онкологічними захворюваннями в Україні. 

Зокрема, через органи соціального захисту населення здійснюється безоплатне забезпечення жінок протезами молочної залози, післяопераційними протезами, спеціальними засобами для занять фізичною культурою і плаванням. Підприємство, яке здійснює виготовлення, жінки обирають самостійно з числа тих, що відповідають кваліфікаційним вимогам, установленим Мінсоцполітики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ