Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові спорудили перший майданчик з тентовим покриттям

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
У Львівському фаховому коледжі спорту сьогодні, 29 грудня, відкрили мультифункціональний майданчик з тентовим покриттям. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Тут можна займатись гандболом, бадмінтоном, баскетболом, волейболом, легкою атлетикою та футболом.

Загальна вартість реконструкції майданчика складає 7 мільйонів 655 тисяч гривень, з яких 6 мільйонів 730 тисяч скерували з обласного бюджету, а решта – з державного.

ʺУпродовж останніх років Львівський коледж спорту є найкращим в Україні серед 17 споріднених закладів спеціалізованої освіти спортивного профілю. Вступити до коледжу мріють юні спорстмени з різних куточків України. Саме тому для нас важливо, аби тут була сучасна матеріальна база. Коледж за період майже півстолітнього існування виховав вже не одне покоління талановитих, успішних спортсменів, віримо, що попереду у вихованців цього закладу ще більше перемог та нагородʺ, – наголосив заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод.

У Львівському фахову коледжі навчається 415 осіб. За освітнім статусом коледж – це заклад фахової передвищої освіти, який готує фахівців за спеціальністю 017 ʺФізична культура і спортʺ на освітньо-кваліфікаційному рівні фахового молодшого бакалавра.

ʺЦей майдачник перш за все є тренувальною базою для відділень з ігрових видів спорту. Завдяки тентовиму накриттю учні та студенти коледжу зможуть тренуватись впродовж цілого року незалежно від погодних умовʺ, – наголосив керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Нагадаємо, головне завдання коледжу – здійснювати спортивну підготовку обдарованих дітей і молоді з метою досягнення високих спортивних результатів і поповнення національних збірних команд України з пріоритетних олімпійських видів спорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ