Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартує веломарафон «VIII Львівська Сотка»

Завтра, 6 травня, зранку вже ввосьме у Львові стартує наймасовіша велоподія Західної України - веломарафон «Львівська Сотка». О 10.10 колона із понад 500 велосипедистів стартує з площі Ринок і проїде по місту урочистим парадом, присвяченим Дню Львова. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Після цього спортсменам буде потрібно подолати дистанцію довжиною у 100 км. Серед учасників є як львів’яни, так і гості з Києва, Одеси, Винниці, Харкова, Івано-Франківська та інших міст, а також зі Сполучених Штатів, Німеччини, Білорусі та Естонії. Приблизно третина зареєстрованих планує під час марафону уперше в житті проїхати 100 км на велосипеді.

Організатором марафону є ГО «Львівський Велоклуб». Підтримку марафону «VIII Львівська Сотка» надає управління молоді та спорту Львівської міської ради, а також ряд приватних компаній.

Організатори марафону запрошують журналістів, фотокореспондентів, а також усіх бажаючих у суботу зранку долучитися до спортивного свята на площі Ринок.

Усі, хто не встиг зареєструватися заздалегідь, але хотів би взяти учать у марафоні, зможуть зробити це безпосередньо у день старту. Умови реєстрації опубліковані на сайті ГО «Львівський велоклуб»: https://lvivbicycle.club/events/33

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ