Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартував Форум першої молодіжної столиці України

Сьогодні, 6 вересня, у Львові розпочався Форум першої молодіжної столиці України, учасниками якого упродовж двох днів стануть більше півтори тисячі осіб. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Дуже радий бачити нашу гордість – розумну, творчу молодь тут, у Львові – молодіжній столиці світу. Ніколи не зупиняйтесь на тому, що маєте. Ніколи не думайте, що є щось, чого ви не в змозі досягнути, - звернувся до учасників голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. - Весь світ – перед нами. Ми сильні, незалежні і ми обов’язково переможемо».

Форум Молодіжної столиці України – альтернативний простір для обговорення перспектив підвищення ролі та посилення спроможності молодіжного середовища у забезпеченні розвитку держави, напрацювання рекомендацій для майбутньої всеукраїнської Молодіжної Стратегії.

«Переконаний, що така форма наших зустрічей – неформальна, вільна атмосфера креативу, дозволить із користю і задоволенням проведете свій час. Ми обміняємось думками. Наша молодь – інтелектуальна, вільна, чесна, - це гідне майбутнє для нашої держави », - зазначив Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Наскрізними темами  форуму є актуальні питання участі молоді в місцевому самоврядуванні, обговорення рішень щодо покращення молодіжної мобільності та міграції в рамках навчального процесу тощо. Тема молодіжного підприємництва та працевлаштування молодих фахівців стане частиною загальної дискусії за участі експертів.

Організатори та партнери Форуму: Міністерство молоді та спорту України, Львівська обласна державна адміністрація, Львівська міська рада, КУ Інститут міста, ПЛАСТ, AISEC, Національна молодіжна рада України, Студентська рада Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ