Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові стартував масштабний міжнародний півмарафон

Сьогодні у Львові втретє відбувається масштабний міжнародний півмарафон 3rd Molokiya Lviv Half Marathon. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні у Львові відбувається масштабна бігова подія 3rd Molokiya Lviv Half Marathon. Участь візьмуть майже 3 000 бігунів з різних міст України та інших країн. Захід організований компанією Run Ukraine за підтримки Львівської міської ради.

Цього року Львівський півмарафон отримав найвищу оцінку — 5 зірок від Європейської легкоатлетичної асоціації. Це найвищий рівень сертифікації та оцінювання, який розроблений провідними фахівцями Європи.

У програмі півмарафону заплановані три індивідуальні забіги на дистанціях: 21, 0975 км, 5 км, та 2 км. У 2018 році вперше пройде естафетний забіг: 1×10 км+1×11,0975 км HeForShe Dnipro Half Marathon Relay та 3×5км +1×6,0975 км, що має назву Under Armour Relay. Традиційно організатори півмарафону пропонують маленьким учасникам вийти на старти дитячих забігів: 1 000 м, 500 м та 100 м.

Вдруге під час Львівського півмарафону відбудеться Family Run, участь у якому може взяти сімейна команда у будь-якому складі, навіть батьки з маленькими дітлахами на руках та у візочках. На фініші кожен учасник отримає фірмові футболки. Також традиційно відбудеться дитячий забіг на дистанціях: 1000 м, 500 м та 100 м, на фініші яких кожен маленький учасник отримає свою власну медаль.

В рамках 3-го Львівського півмарафону пройде благодійний забіг на 2 км, метою якого є збір коштів на придбання реабілітаційного обладнання для Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи. Госпіталь є потужним лікувально-діагностичним комплексом, який створений для медичного обслуговування інвалідів та ветеранів війни, членів сімей загиблих і померлих воїнів, репресованих, дітей війни-інвалідів, ліквідаторів аварії на ЧАЕС, інвалідів похилого віку. Тут надається спеціалізована медична допомога за багатьма напрямками серед них ортопедія і травматологія, проте належного реабілітаційного обладнання у госпіталі недостатньо.

Нагадаємо, що Львівський півмарафон 3rd Molokiya Lviv Half Marathon — один із семи етапів бігової ліги Run Ukraine Running League 2018, що включає у себе старти в п’яти містах України: Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Запоріжжя. Ліга орієнтована на любителів бігу, серед яких по завершенню останнього етапу визначать переможців серед чоловіків та жінок. Головний приз Run Ukraine Running League 2018 — участь у престижному міжнародному марафоні.

Деталі на сайті ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ