Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові створюють Громадську раду при управлінні спорту ЛМР

Як в прес-службі Управління спорту Львова повідомили про початок створення Громадської ради при управлінні спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.
Фото ілюстративне

Громадська рада створюється з метою забезпечення прав членів територіальної громади м. Львова на участь у самоврядуванні, надання консультативної допомоги управлінню спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, участі у розробці проектів нормативних документів, підготовка або затвердження яких належить до компетенції управління спорту, забезпечення прозорості у діяльності управління спорту, проведення консультацій з громадськістю, вільного громадського обговорення найважливіших напрямів діяльності управління спорту.

Для участі в Громадській раді претенденти подають документи відповідно до п. 4.4 Типового положення та заповнюють електронну форму за посиланням.

До складу Громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації, які зареєстровані у встановленому порядку і провадять свою діяльність на території міста Львова у сфері, яка пов’язана з діяльністю управління спорту, та у статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі і завдання діяльності. Членами Громадської ради не можуть бути посадові особи та депутати Львівської міської ради.

Адреса управління спорту: 79008, м. Львів, пл. Ринок, 1.

Контактна особа: Оксана Чудійович. тел 297−58−69

Прийом документів відбувається до 30.03.2020 р. (включно)

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Львів готується створити департамент агломерації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ