Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові судитимуть наркозбувача, у якого знайшли заборонених речовин на 1 млн грн

Прокурори Франківської окружної прокуратури міста Львова скерували до суду обвинувальний акт щодо 36-річного чоловіка, якого викрили на незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин у особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба прокуратури.

Під час досудового розслідування правоохоронці з'ясували, що 36-річний житель Донецької області розповсюджував наркотики та психотропи в особливо великих розмірах - розміщував "закладки" у різних районах Львова.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у зловмисника наркотичні засоби – "канабіс", "кокаїн", "метадон", а також психотропні речовини – "LSD", "МДМА", "PVP", "метамфетамін" та "амфетамін".

За цінами "чорного" ринку вартість вилучених наркотичних та психотропних засобів становить орієнтовно мільйон гривень.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, завершене. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід – тримання під вартою.

Обвинувальний акт щодо зловмисника правоохоронці 22 червня скерували на розгляд суду. За скоєне йому загрожує покарання – до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ