Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові триває конкурс «Податки очима дітей»

Конкурс «Податки очима дітей» триває. Цього разу працівники ДПА у області завітали до юних митців львівської дитячої художньої школи ім. Олекси Новаківського, яка невдовзі відзначатиме 65-річчя та має багату та цікаву історію.

В різні часи добру славу школи продовжували видатні художники-педагоги: Роман Турин, Карло Звіринський, Омелян Лещинський, Дмитро Крвавич, Ярослав Захарчишин, Григорій Островський, Наталія Петрук, Роман Петрук, Олександра Крип'якевич, Володимир Риботицький та ін., які сприяли утвердженню прогресивних методик викладання.

Учні школи постійно представляють свою творчість на українських та міжнародних виставках дитячого малюнка в Польщі, Німеччині, Норвегії, Болгарії, Македонії, Чехії, а також в США, Індії, Японії, Ірані, отримують дипломи, нагороди, а сама школа - міжнародне визнання.

Серед великої кількості мистецьких шкіл Львова Дитяча художня школа ім. Олекси Новаківського посіла одне з чільних місць, роблячи свій вагомий внесок у справу культурно-естетичного виховання дітей та юнацтва нашої держави.

Вже більше як 10 років пов'язує тісна співпраця податківців з цією знаною школою. Серед поважних членів журі Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей» незмінними є директор Дитячої художньої школи Зьомко Роман Петрович та завуч Гошовський Леонід Володимирович.

Працівники відділу масово-роз'яснювальної роботи ДПА у Львівській області розповіли дітям про особливості участі в конкурсі та вимоги до конкурсних робіт, подарували сьомий випуск буклету, в якому зібрано роботи усіх переможців Всеукраїнського конкурсу «Податки очима дітей 2009».

Діти радо зустріли податківців: провели для гостей майстер-клас - вчили їх тримати пензлі і творчо працювати з глиною, в свою чергу фахівці податкової розказували дітям про нові умови проведення конкурсу.

Учні зацікавилися конкурсом, відразу обговорили свої ідеї та вже розпочали їх реалізовувати.

Щорічне проведення Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості „Податки очима дітей”, на думку податківців, забезпечуватиме формування високої податкової культури у майбутніх платників податків, допоможе підростаючому поколінню вивчити та зрозуміти роль, значення та місце податків у житті держави і суспільства.

Додаткову інформацію щодо участі у конкурсі можна отримати у податкових інспекціях за місцем проживання та на веб-сайті ДПА у області (www. sta.lviv.ua), повідомив відділ взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПА у Львівській області.

Довідка.

На Львівщині триває щорічний Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Податки очима дітей - 2010». Перший етап завершується 30 квітня поточного року.

Конкурс проводиться серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів

за віковими категоріями:

 І категорія: 9 - 12 років;

 ІІ категорія: 13 - 16 років;

за такими напрямами дитячої творчої діяльності з податкової тематики:

 Художні твори;

 Твори декоративно-прикладного мистецтва;

 Літературні твори.  

Приймаються тільки індивідуальні творчі роботи.

Державна податкова адміністрація у Львівській області запрошує до участі в конкурсі всіх хлопців і дівчат, які мають власну творчу позицію щодо сумлінного виконання дорослими конституційного громадянського обов'язку зі сплати податків задля добробуту і розквіту рідної Вітчизни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ