Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові триває конкурс соціально-культурних проектів громадських організцій

У Львові триває конкурс підтримки україномовного книговидання та конкурс соціально-культурних проектів. Також вже завершено прийом документів на конкурс надання фінансової підтримки для оренди приміщень для ГО.
Вже третій рік поспіль у Львові проводиться конкурс соціально-культурних проектів громадських організацій Львова. Нагадаємо, 19 березня, депутати Львівської міської ради затвердили Програму надання фінансової підтримки громадським організаціям на реалізацію соціально-культурних проектів. Відтак, громадські організації, які отримуватимуть фінансову підтримку з міського бюджету, визначатимуться через конкурс. Програма передбачає формування конкурсної комісії за галузевим принципом. У складі конкурсної комісії передбачена участь членів профільних депутатських комісій.
Мінімальний розмір підтримки соціально-культурних проектів – 5 тис. грн, максимальний – 50 тис. грн. З міського бюджету в цьому році на конкурс соціально-культурних проектів виділено 850 тисяч гривень.
Як повідомив під час прес-конференції заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів, минулого року Львівська міська рада підтримала 46 проектів громадських організацій. З них 11 – у галузі культури, 24 – у галузі соціального захисту, 4 – у галузі роботи з молоддю та сім’ями, фізичної культури і спорту, та 7 – у галузі розвитку. Повідомила «Гал-info» прес-служба Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ