Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові напрацьовують положення про Молодіжну раду при ЛМР

Як повідомили вчора, 22 листопада, на засіданні постійної комісії культури, молоді, спорту та зовнішніх зв’язків проєкт поступово розвивається і на сьогодні напрацьовують положення про Молодіжну раду при ЛМР.

Фото: Depositphotos

Нагадаємо, як писало Гал-інфо раніше, у Львові вирішили створити Молодіжну раду при Львівській міській раді. Ініціатором такої ідеї виступив Микола Апетик.

Як зазначали представники ініціативної групи, молодіжна рада - це «голос» молодих людей у суспільстві. Вона допоможе молоді висловлювати свої думки та позицію, щоб бути почутою владними структурами.

Напередодні секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак повідомив на своїй сторінці Facebook про те, що вже запустили процес створення Молодіжної ради при Львівській міській раді, який дозволить залучити молодь до безпосередньої участі в розвитку міста.

Керівники депутатських фракцій вже напрацювали відповідну ухвалу і цього тижня розглянуть її на засіданні сесії.

Як відомо, зараз спільно із депутатами, представниками виконавчих органів та молодіжних організацій почали напрацьовувати Положення та затвердять склад конкурсної комісії, що обиратиме членів Молодіжної ради. На це їм виділили три місяці. 

Також член депутатської комісії Петро Адамик запропонував продовжити термін подачі листів аби усі бажаючі могли долучитись до складу ради.

“Думаю варто подовжити термін подання листів, оскільки бачив неодноразові коментарі від громади про те, що їх не ознайомили, а вони б хотіли брати участь. Тому не бачу проблеми на кілька днів  подовжити подачу звернень”, - зазначив Петро Адамик. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ