Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Львові в Будинку органної музики проведуть захід до 30-их роковин аварії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 20 квітня, управління соціального захисту та управління освіти Львівської міської ради проведуть захід, присвячений 30-м роковинам аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Захід розпочнеться о 13.00 год в Будинку органної та камерної музики (вул. Степана Бандери, 8).

Планується, що захід відвідають 200 учасників ліквідації та особи, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС.

Нагадаємо, на обліку в управлінні соціального захисту перебуває понад 3,5 тис. львів’ян з числа постраждалих від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (в т.ч. 1 категорії – 916 осіб; 2 категорії – 1341 особа).

У 2016 році управління соціального захисту проводитиме:

Виплату відповідно до розпорядження Львівського міського голови «Про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС 1-ї категорії та ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС 2-ї категорії – мешканцям м. Львова» для 1808 осіб по 500 грн. на загальну суму з міського бюджету 904,0 тис. грн.
Виплату відповідно до розпорядження Львівського міського голови «Про надання одноразової матеріальної допомоги ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС 3-ї категорії – мешканцям, які зареєстровані у м. Львові» для 150 осіб по 500 грн. на загальну суму з міського бюджету 75,0 тис. грн.
Закупівлю 22 путівок на санаторно-курортне оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до ліквідаторів 2-ої категорії. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ