Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

У Львові в партійний офіс «Свободи» кинули «коктейль молотова»

1/2
У ніч з 9 на 10 травня невідомі особи кинули «коктейль молотова» у партійний офіс Львівської міської організації ВО «Свобода». Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив голова Львівської міської організації ВО «Свобода» Любомир Мельничук.

Як розповів в коментарі Гал-інфо Любомир Мельничук, зловмисники кинули в офіс дві пляшки. Одна з них була із червоною фарбою, а інша – «коктейль молотова».

«Коли ми прийшли вранці, то думали, що просто залили офіс фарбою, але з’ясувалося, що крім фарби був ще й «коктейль молотова». На щастя, пляшка з «коктейлем молотова пролила лише одну шибу подвійного склопакету та відлетіла на вулицю. Вона вигоріла під приміщенням, не потрапивши до середини. Ми написали заяву у поліцію. Зараз працює слідчо-оперативна група», - сказав Любомир Мельничук.

На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук Любомир Мельничук написав: «Очевидним є факт, що у Львові піднімають голову антиукраїнські сили, які працюють на дестабілізацію ситуації. Якщо хтось думає, що таким чином зможуть тиснути на націоналістів, то вони глибоко помиляються».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ