Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутат ВО “Свобода” звинуватив голову комісії з питань бюджету ЛОР в "договірняках"

Як повідомляє кореспондент Гал-інфо, сьогодні, 25 жовтня, у Львові під час засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, яку з певних причин переносили декілька разів, член комісії, депутат фракції “Свобода” Йосиф Ситник висловив свої обурення щодо неповаги до депутатів.

“По перше, я б хотів сказати, що так не можна вчиняти з депутатами. Спочатку засідання - на четвер, потім - на п’ятницю, пізніше на понеділок, тепер ще й переносимо на одну годину, бо десь там триває договорняк в якихось кабінетах.  Хочу нагадати, що в обласній раді є чіткий орган управління, сформовані комісії і інші процедури ухвалення рішень - це сесії і комісії обласної ради. Все? що приватно, все? що десь хтось за щось там домовляється? на це має бути час протягом місяця, де ці питання мають вирішитись, а не затримувати роботу засідання обласної комісії з питань бюджету”, - зазначив Йосиф Ситник. 

Також депутат порушив питання того, що на всілякі звернення зі сторони депутатів комісія обласної ради ніяк не реагує.

“Складається враження, що формуючи порядок денний, ми розглядаємо тільки все те, що нам скерувала обласна державна адміністрація. Звичайно, вона має на це право, але коли депутати пишуть звернення офіційними листами на комісію обласної ради на розгляд певних питань, вони навіть не виносяться в порядок денний. Таке враження, що депутати взагалі непотрібні. Все, що від голови адміністрації, від ЛОДА все затверджено і вирішено, а ми лише хіба так для підняття рук, наче цей орган непотрібний такий”, - наголосив Ситник. 

Він звернувся до усіх присутніх з позицією, аби питання врегулювали та був належний представницький орган влади.

“В мене є таке відчуття, що найбільший бардак в будь-якій владі починається з законодавчого органу, а у Львівській області це з обласної Ради. Тому я обурююся у відповідній фракції і хочу зазначити, що в сьогоднішніх "договорняках" десь там в кабінетах, фракція “Свободи” і голова фракції участі не брали.

А голову комісії прошу назвати за ініціативою яких голів фракції там одночасно тривають якісь розмови, перемовини і ділення”, - додав депутат ВО “Свобода” Йосиф Ситник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ