Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться Форум е-врядування

У Львові триває безкоштовна реєстрація на другий Форум електронного врядування 451°Е, який відбудеться 25 листопада в Українському Католицькому Університеті (вул. Козельницька, 2а). Кількість місць – обмежена, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Програма заходу – надзвичайно насичена, на учасників очікує безліч цікавих панельних дискусій, під час яких спікери та експерти розглянуть основні зміни впродовж останнього року у сфері електронного врядування. Що чекає на нас у майбутньому? Скільки часу нам на це потрібно? Куди рухатись Україні  у сфері е-врядування та які основні пріоритети на 2017 рік ставити перед собою? Ці та інші питання розглядатимуть під час Форуму.

Серед спікерів, які братимуть участь у панельних дискусіях, будуть представники державної та місцевої влади, фондів та громадських організацій, іноземні та українські експерти, відомі стартапери та багато інших людей, які  працюють над розвитком е-врядування в Україні.

Так, Георгій Вашадзе, грузинський політик, член Парламенту Грузії та засновник Фонду Інновацій і розвитку, розкаже про міжнародний досвід у впровадженні електронного урядування, а посол Естонської Республіки в Україні Герт Антсу – про те, де взяти на це гроші. Будуть присутні також міністр юстиції України Павло Петренко та міністр інфраструктури Володимир Омелян. Голова Правління Державної інноваційної фінансово-кредитної установи від Міністерства економічного розвитку і торгівлі Володимир Ставнюк розповість про специфіку роботи єдиного державного органу, що залучає кредитні ресурси у стратегічні галузі економіки України, серед яких – ІТ та телекомунікації. Окрім цього, на Форумі презентують результати проекту «Розумний район» у Львові та розкажуть про те, які ж саме інновації впроваджуватимуть на території району-переможця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ