Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться форум «Соціальні послуги підтримки»

У четвер, 26 жовтня, стартує форум «Соціальні послуги підтримки». Відбудеться він на території FESTrepublic (м. Львів, вул. Старознесенська, 24-26). Початок о 15:00 год. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.
Фото: Львівська ОВА

Усіх охочих запрошують стати учасником, партнером або доповідачем на цьому заході, який відбудеться в межах реалізації Комплексної програми з охорони психічного здоров'я та психосоціальної підтримки цивільного населення Львівщини, спільно з Міністерством соціальної політики України.

Захід матиме п’ять основних блоків:

  1. Національний рівень, обласний, громади, приватний сектор: програми, виклики, бачення - можливості для людей.

  2. «Жива розмова»: дві людини - людина з інвалідністю та людина після 60, які змінили своє життя, живучи активно та змістовно.

  3. Ролик із історіями людей із центрів стаціонарного догляду та центрів підтриманого проживання. Що змінилося від березня 2023 після привертання уваги до даної теми під час форуму?

  4. Представники донорів: дослідження, бачення, готовність співпраці. Що потрібно від влади?

  5. Розмова експертів: люди з досвідом, фахівці, лікарі, соціальні працівники.

Детальну програму зі списком спікерів форуму буде оновлено за тиждень до події. Ознайомитись з нею та іншими деталями можна буде за посиланням.

Кількість учасників обмежена - 150 осіб. Реєстрація тут.

Якщо у вас з'явились додаткові запитання, пишіть на електронну адресу: [email protected]

Партнери форуму: Міністерство соціальної політики України, Представництво HelpAge International в Україні за підтримки Age International і Disasters Emergency Committee, Громадська організація «Птаха України», Благодійний фонд «DiaгномеD», Психічне здоров'я для України, Львівська обласна військова адміністрація.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ