Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться прем'єра українського короткометражного фільму "Гамбіт"

В понеділок, 29 жовтня, о 19:30 в Кінопалаці на Театральній відбудеться презентація і прем'єрний показ короткометражного фільму Гамбіт. Фільм знятий акторами театру імені Марії Заньковецької.
Гамбіт

Екранізація історії, яка могла стати реальністю кожної української родини. Сюжет заснований на реальних подіях і демонструє ті злочинні схеми, котрі щодня працюють і ширяться суспільством.

Український короткометражний фільм "Гамбіт" - це спроба привернути увагу до проблеми, з якою може зустрітися кожен третій українець - чи це пенсіонер, чи заможний бізнесмен, чи просто самотня людина - неважливо. В стрічці новин ми рідко звертаємо увагу на історію, з якою стикаються не один десяток, не одна сотня, тисяча українців. Це історія про людські чесноти та вади. Про доброту та підступність. Про розважливість та легковажність. Про довіру і нахабство. Про поважний вік та неповажні вчинки. На наш погляд, цієї мети ми зможемо досягнути засобами короткого метру – як лаконічний, простий, художній спосіб викладання проблеми. Наш сюжет заснований на РЕАЛЬНИХ подіях, і демонструє ті злочинні схеми, котрі щодня працюють і ширяться суспільством. Хто винен? Держава ? Чи кожен сам відповідає за свої вчинки? Чому в центрі Європи, в країні, яка йде в Європу, панує таке свавілля? Це реальна проблема, про яку варто говорити і яку варто вирішувати. На нашу думку, такі проекти потрібні для того, щоб ми (українці) перестали боятися допомагати один одному.

Команда яка працювала для створення фільму:

Василь Коржук – автор ідеї та сценарію
Андрій Сніцарчук - автор сценарію та режисер, композитор
Роман Мартин– автор сценарію та режисер
Андрій Гаврищук  - оператор-постановник
Тарас Терлецький – саунддизайнер, композитор

Квитки на прем'єрний показ можна знайти буде знайти на сайті Кінопалацу вже з середи, 24 жовтня!

{{1}}

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ