Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я  |  Спорт

У Львові відбудеться семінар для вчителів фізкультури

Наприкінці березня у Львові говоритимуть про популяризацію здорового способу життя серед дітей. Про це йтиметься на семінарі для вчителів фізкультури міських шкіл. Активні вчителі зі Львова та інших міст презентуватимуть кращі практики своїм колегам, повідомляє прес-служба ЛМР.

Семінар відбудеться 25 березня. Організовують семінар активні вчителі фізичного виховання спільно з міською радою та ГО «Самопоміч». Під час виступів будуть представлені інноваційні практики, які застосовують на уроках фізкультури у різних школах міста.

«Пропагувати здоровий спосіб життя потрібно. Наша нація повинна бути здоровою. Популяризація здорового способу життя – важлива робота, яка повинна проводитися на всіх рівнях та всіма державними установами й громадськими організаціями, які турбуються про здорове майбутнє громадян», - вважає міський голова Андрій Садовий.

Семінар триватиме протягом одного дня та складатиметься з секцій про фізичну культуру в початкових класах, середніх класах, старших класах та про розвиток фізичного виховання у Львові.

Учасникам семінару роздадуть книги, матеріали, диски та пам’ятки про кращі практики уроків фізкультури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ