Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбулась загальноміська молитва за визволення України

Як повідомили в прес-службі Львівської міської ради, у Львові відбулась загальноміська молитва за визволення України.

Сьогодні біля фігури Божої Матері, що на проспекті Свободи, відбулась загальноміська екуменічна молитва за визволення України. Цю ініціативу прийняли на засіданні Всеукраїнської Ради Церков та релігійних організацій, і такі міжконфесійні спільні молитви відбулись не тільки у Львові та Києві, а й по всій Україні та діаспорі.

«Ми зібрались на заклик Всеукраїнської Ради Церков, релігійних організацій, на звернення, яке підписали очільники усіх Церков України, щоб звершити молитву за визволення України від агресора і за перемогу. Ми звершуємо свою молитву у одноголоссі з Києвом. Молитва багато може здійснювати перед Богом. Нема іншого знаряддя, як простягнути наші руки до Бога у час найбільших випробувань для нашого українського народу. Віримо в те, що перемога буде за нами», - зазначив Високопреосвященний митрополит Львівський і Сокальський УПЦ КП Димитрій (Рудюк).

«Хочу від імені усіх тут присутніх львів’ян подякувати за піднесені молитви до Богородиці, до Господа Бога, з проханнями за те, чого ми найбільше у ці дні просимо. Хочу усім нам побажати, щоб Господь подарував цей довгоочікуваний мир у наші серця, і тільки після того ми будемо мати мир у нашому місті, в нашій державі. Нехай кожного з нас благословляє Господь своєю ласкою, нехай наповнює нас тим духом, щоб кожен з нас йшов посеред людей і ніс добро», - зазначив Євген Бойко, в.о. директора департаменту «Адміністрація міського голови».

«Ми завтра будемо тримати усі суворий одноденний піст. Цей одноденний суворий піст у наміренні визволення України від агресора», - додав Владика Димитрій.

Участь в молебні взяли представники всіх конфесій міста і області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ