Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові відбулася розширена Військова Рада Західного оперативного командування

10 листопада 2006 року у Львові відбулася розширена Військова Рада Західного оперативного командування за участю заступників командувача військ ЗОКу, начальників управлінь та служб ЗОКу, а також командирів частин, військових комісарів. Про це «Гал-info» повідомив керівник прес-центру ЗОКу Олександр Поронюк. Під час засідання розглядалися питання життєдіяльності військ у 2006 році.
Начальник штабу Західного оперативного командування генерал-лейтенант Віктор Тютюнников проаналізував стан реформування військ, реорганізації органів управління.
Впродовж десяти місяців поточного року здійснено 503 організаційні заходи, у тому числі 25  військових частин розформовано та 100 перепідпорядковано.
Незважаючи на складні процеси та великий обсяг роботи, всі заходи виконано вчасно і в повному обсязі.
Порівняно з 2005 роком кошти на реформування виділялись значно краще, що своєю чергою дало змогу працювати стабільно і планово.
Під час засідання відмітили військових зв’язківців, а також Закарпатський і Вінницький обласні військові комісаріати.
Особлива увага приділялась багатозатратним заходам, закрема — вивозу боєприпасів, передислокації військової техніки та майна. Станом на 10 листопада 2006 року у військах ЗОКу переміщено майже 3 570 одиниць техніки, 83 тис. одиниць стрілецької зброї та ін. При значних досягненнях були критично враховані і всі недоліки, котрі мали місце під час реформування.
У підсумках підготовки військових частин професійна підготовка особового складу, стан служби військ та військова дисципліна носила плановий характер. Прикладом цьому служить залучення особового складу до польових виходів та занять. Щодня понад 11 тисяч військовослужбовців перебувало на полігонах ЗОКу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ