Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувався відкритий регіональний турнір інтелектуальних ігор з європеєзнавства

У клубі „Пікассо" відбувався відкритий регіональний турнір інтелектуальних ігор із тематики європеєзнавства та обізнаності молоді з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, -- повідомляють «Гал-info» організатори.

Відкритий турнір був організований Інформаційно-правовим центром „Наше
право" за підтримки Міжнародного фонду „Відродження" та Львівською
обласною лігою інтелектуальної творчості.

У турнірі взяли участь 37 команд (близько 250 учасників) юних інтелектуалів із Львівської, Волинської, Рівенської та Закарпатської областей, які змагалися у кращій обізнаності та ерудиції з питань історії створення європейського співтовариства, функціонування Європейського Союзу, НАТО та євроатлантичних структур.

Кубок турніру отримала Новояворівська команда „Занадто" (капітан команди - Вікторія Пісоцька), яка після трьох турів (по 12 запитань кожен) за рішенням журі, виявилась переможцем і кращим європеєзнавцем.

На думку організаторів турніру, учасники гри показали ґрунтовні і глибокі знання про ЄС та НАТО, винахідливість та ерудованість, зрештою, цілком природним було розуміння молодими людьми тематичних запитань змагань.

Даний захід мав на меті активізувати молоде покоління для кращого пізнання питань європейської та євроатлантичної інтеграції, а також популяризацію інтелектуальних тематичних ігор серед молоді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ